En het spel gaat verder

Jeetje, drie maanden alweer sinds mijn vorige bericht! Ik had niet verwacht dat er zo'n lange tijd tussen zou zitten, maar hier zijn we. Er is veel gebeurd de laatste tijd: ik heb een andere baan, ik ben eindelijk geopereerd aan carpale-tunnelsyndroom en ben 30 geworden in juni.

Ik werk bij DeRat, een klein café in Utrecht. Als je niet weet wat het is, denk je dat het een versleten, ouderwets café is, maar we hebben de meest prachtige bieren. DeRat is knus, klein en ontspannen. Geen vrijmibo Leffe Blond-drinkers zoals bij mijn vorige werk.

Op woensdag 5 juli ben ik geopereerd aan mijn rechterpols, vanwege carpale-tunnelsyndroom. In een notendop: door overbelasting van mijn pols werden mijn zenuwen in mijn hand afgekneld en had ik vaak een dof, gevoelloze hand. Het is een operatie van niks, maar het herstel heeft veel tijd nodig. Ik kan weer werken gelukkig.

Ik ga weer verder met stukjes schrijven, want ik heb o.m. Fallout 4 en Final Fantasy XII: The Zodiac Age gespeeld. Ook is er een nieuwe mooie ebook bundel over filosofie en popcultuur, waar o.m. BioShock in voorkomt.

Tot snel!

Populaire posts van deze blog

Sunday Service #6

Een nieuw spel