Doorgaan naar hoofdcontent

Humble Indie Bundle 17


De meeste gamers zijn er waarschijnlijk mee bekend: de Humble Bundle. PC gamers zijn er dolgelukkig mee, console gamers zijn jaloers. Wat is het? Voor elke Humble Bundle stellen een uitgevers een aantal games beschikbaar. Doorgaans zijn er drie niveaus: voor het eerste kunnen kopers de prijs volledig zelf bepalen en krijgen ze een klein aantal games. Door de op dat moment gemiddelde prijs te betalen worden de games van het tweede niveau beschikbaar. Het derde niveau is vastgesteld en is meestal een meer recente, goed ontvangen game. De opbrengst gaat naar goede doelen. Een mooi iniatief.

In het verleden zijn Humble Bundles verschenen zoals de Humble WB Games Bundle, met Batman: Arkham Asylum, F.E.A.R en Scribblenauts Unlimited. Afgelopen mei was er Humble Deep Silver Bundle 2, met games zoals Saints Row IV en Dead Island

Op dit moment is de Humble Indie Bundle 17 beschikbaar. Voor ongeveer €8,85 krijg je onder meer Nuclear Throne van de Nederlandse ontwikkelaar Vlambeer, Super Time Force Ultra en Octodad: Dadliest Catch. Topgames, en je steunt een goed doel.

Populaire posts van deze blog

Een goed voornemen

Een flinke tijd terug had ik jaarlijks een uitdaging als goed voornemen. Zo heb ik een jaar het nieuws niet gevolgd, een jaar geen kaas en een ander jaar geen vlees gegeten. Ik heb ook geprobeerd een jaar geen alcohol te drinken, dat heb ik vier en een halve maand volgehouden.
Voor 2018 heb ik een nieuwe uitdaging: een jaar niet gamen. Het nieuwe jaar is nog ongeveer anderhalf uur ver weg. Of dichtbij, het is hoe je er naar kijkt. Met de drukte van de kerstvakantie heb ik weinig kunnen gamen de laatste tijd, ik heb een uurtje geleden nog een potje The Binding of Isaac gespeeld. Ik ging een flink aantal keer dood, niks nieuws.
Waarom doe ik deze uitdagingen? Het is om mezelf iets te leren en iets óver mezelf te leren. Een jaar geen kaas was bijvoorbeeld stukken moeilijker dan een jaar geen vlees. Met een jaar geen vlees heb ik vis leren eten. Ik hoop dan ook aankomend jaar weer iets te leren. Het is een persoonlijke uitdaging, als ik op 2 januari nou eenmaal naar de controller moet gr…

Super Mario Land

Zoals je gisteren hebt kunnen lezen, als "goed voornemen" ga ik dit jaar niet gamen. De eerste negen en een half uur van 2018 zijn voorbij en ik heb niet gegamed, tot zover is het een succes. Ik ga dit jaar proberen om ook weer te schrijven voor Video Game Filosofie en deze persoonlijke uitdaging is daar mooi het moment voor. Dit is mijn eerste stuk over een belangrijk moment in mijn geschiedenis van gamen.

Een nieuw spel

Door Jeroen


Soms zijn er momenten dat ik op zoek ben naar een nieuwe game om te spelen. De prijs van een nieuw spel is net te hoog om in de wilde weg een paar spellen te kopen en maar te kijken of er iets leuks tussen zit. Er zijn dan verschillende strategieën die ik toepas.